Kjøpe bitcoin

Kjøpe Bitcoin

Verdens største og derfor også kanskje viktigste valuta heter Bitcoin. Bitcoin har blitt ganske stuerent de siste årene og har fått veldig mye omtale som valutaen alle gjerne vil snu sin oppmerksomhet mot. Det er blitt så mye oppmerksomhet at folk og land begynner å gi sin mening på hva de synses om selve valutaen og hvordan det kan brukes eller ikke burde brukes om den blir helt lovlig i de land vi snakker om. Bitcoin i seg selv er lov i mange land, men noen land er det ikke lov til å handle eller spekulere i kryptovaluta generelt fordi mange land er bekymret for at det ikke skal gå så bra med folk som kjøper seg inn, men ikke helt skjønner hva de driver med. Det er fort gjort å tape penger på spekulasjoner.

Kjøp mindre enn 1 Bitcoin

Når du skal kjøpe Bitcoin kan du kjøpe 1 Bitcoin eller du kan kjøpe flere. Du kan også kjøpe færre en 1 Bitcoin. Mange er litt usikre på hvordan selve Bitcoin oppdelingen fungerer. Bitcoin er bygd slik at den kan deles opp i veldig små deler. Vi snakker da om bittelite grann. Den minste delen er 0,0000000001 eller en Satoshi som den også er kalt. Når du handler Bitcoin er nok ikke disse så veldig vanlig å støtte på. Du bør helst klare å kjøpe litt større enheter av en Bitcoin for å komme deg oppover i investeringspyramiden. Det hjelper fort om du skal være med på skikkelig inntjening. Det du bør belage deg på å forstå bedre er heller mBTC. Det betyr millibitcoin og den brukes ganske ofte. En slik en blir brukt ofte i prisinger når ting skal kjøpes og tilsvarer 0,001 Bitcoin.

Avgift på transaksjoner

Når du kjøper og selger Bitcoin er det greit å vite og samtidig huske på at du må betale for å overføre. Noen tror at Bitcoin er helt gratis å bruke og gratis å overføre. Det er det ikke. Noen må gjøre jobben med å godkjenne og føre opp dine transaksjoner. Hvem som gjør dette avhenger av hvem som har tid og hvor mange som er der ute om jobber akkurat på det tidspunkt du skal overføre. Det er generelt sett mange som jobber samtidig. Hvor mye en transaksjon koster avhenger litt av deg, men rundt 1-5 norske kroner i Bitcoin må du nok bruke på å få en overføring gjort. Du kan også kaste inn litt mer om du ønsker en garanti på at den skal gå igjennom.

Tjen Bitcoins

Er du ivrig på å få dine første Bitcoin, men du har ikke lyst til å kjøpe deg noen kan det jo være et alternativ å jobbe inn noen. Det koster ikke så mye å kjøpe rett utstyr og koble seg opp mot Bitcoin. Du kan da tjene Bitcoin ved å gjøre alt rett enn å bruke egne penger på å bytte til deg Bitcoin mot penger.